Havnnes

Spilleautomater basert på musikk

December 12th, 2016 by admin

Musikk fenger, også innen spillverdenen. Musikkelskere blir ekstra glade når de finner et spill med god musikk, og kanskje nettopp musikken lokker dem til å spille litt ekstra. Det er nok dette spillutviklerne satser på når de tilbyr spill basert på kjente musikere.

Det som derimot holder førsteplassen i popularitet, med god margin, er spill med jackpotter. Disse spillene finnes i veldig mange varianter, men felles for dem alle er at toppgevinstene er veldig store og kan forandre livet til heldige spillere. Finner man er spilleautomat som kombinerer både jackpotter og musikk, har man virkelig truffet jackpotten.

Kiss spilleautomat

Bandet Kiss har oppnådd en skikkelig ikonstatus, og til og med folk som ikke liker rock kjenner flere av sangene deres. WMS har laget en spilleautomat som handler om bandet, og denne automaten har en ekstra spennende oppbygning. Den fungerer i praksis som to automater, en med 5×4 symboler og 20 gevinstlinjer, og en med 5×12 symboler og hele 80 gevinstlinjer. Spillet byr altså på til sammen 100 gevinstlinjer.

Jimi Hendrix spilleautomat

NetEnt har laget en hel trilogi med spilleautomater basert på kjente musikere og band. En av dem heter Jimi Hendrix, og er selvsagt basert på det store musikk- og stilikonet. Spillet byr på herlige animasjoner og super grafikk. Automaten har en tradisjonell oppbygning, men den inneholder både gratisspinn, jokere og bonusspill.

Kongen selv

Når det kommer til musikkikoner, kan man selvsagt ikke ignorere Elvis. Og han har naturligvis også fått egne spilleautomater som bærer navnet hans – ikke bare én men flere. Det er til og med to av dem som heter Elvis the King. En annen heter Elvis Multi Strike, og er i praksis tre spilleautomater i én. Det finnes også en automat som heter Elvis A Little More Action, og til og med en zombieautomat med Elvistema. Den heter Elvis Zombies in Vegas. Liker man Elvis, er det altså nok å velge blant.