Havnnes

Spill og musikk

September 23rd, 2020 by admin

Det finnes mange spill som inkluderer musikk av ulike slag, nå også spilleautomater hvor du kan få musikere på rad og vinne premier. Tre av de mest kjente kommer fra spillprodusenten NetEnt hvor de hedrer Gun’s Roses, Jimi Hendrix og Motorhead. Spilleautomatene vil gi de som kjenner disse gruppene en god følelse, siden de på baserer seg på elementer og detaljer som fansen vil kjenne igjen.

Musikklegender i spill

De seneste årene har flere musikklegender fått sine egne spill. Det er spill fra NetEnt som er med å hedre Jimi Hendrix, Motörhead og Gun’s Roses. Skal du spille online så finn spesielt svingende spill på spillsider som har spill fra NetEnt. Spillene med Jimi Hendrix ble lansert i forbindelse med spillselskapets 20 års jubileum. Liker du Jimi Hendrix, bør du ta en titt på fanklubbsiden hans.

Spill med Lemmy

Legendariske Motörhead har også fått sitt eget spill. Gruppas avdøde frontfigur, Lemmy Kilmister, var kjent som en svært aktiv bruker av spilleautomater. Det sies at noe av det siste som ble brakt inn i hjemmet hans var en spilleautomat. Bakgrunnen på spillet er en scene hvor Motorheads instrumenter og forsterkere ligger spredt. Er du Motorhead fan vil de legge merke til detaljen at Lemmys hatt ligger på forsterkeren Murder One.