Havnnes

Musikkspill før festivalen

April 12th, 2014 by admin

Nå er sommeren snart her, og alle vet hva sommeren betyr. Sommeren betyr varme, og varme betyr musikkfestivaler! Norge er et festivalland med masse moro for hele familien under de varmere månedene i året. Nå skal sikkert mange av dere på en festival eller to i løpet av de neste fire-fem månedene, men hva gjør man før man setter av gåre?

Mange musikkfrelste velger å bruke kvelden før man drar til å vekke musikksjelen til livs i sitt eget hjem! Har man en karaokemaskin er det bare å skru den på – har man derimot en Playstation, kan man kose seg med morsomme spill som Singstar eller Guitar Hero! Da setter man virkelig stemningen før musikkfestivalen kjøres i gang!

Vil man spare på kreftene og heller gå all-in på selve festivalen, kan man kose seg i godstolen med kule spilleautomater i musikkstil på NorgesAutomaten – her finner du nemlig heftige maskiner som Megadeath og KISS. Uten å måtte løfte stort mer enn en finger kan få blodet til å koke! Kul musikk vil holde tempoet i bakgrunnen mens passende symboler spinner forbi i riktig rytme og musikkstjernene fra barndommen kaster penger mot deg. Det fine med automater som KISS og Megadeth er at de gir deg muligheten til å bli rik før du drar på festival. Tenk å stikke av med en jackpot og bli millionær, rett før man skal på sommerens første heftige begivenhet! Da blir det helt andre boller når man er på stedet, det blir et helt annet nivå på moroa og en helt annerledes opplevelse i seg selv!

Det er viktig å varme opp før man skal på festival, slik at man ikke kommer uforberedt. Om musikkfestivalen strekker seg over flere dager er det best å bruke et par dager i forveien på å komme i riktig stemning og gjøre seg klar til festfulle dager.