Havnnes

Hva man bør tenke på under en festival

March 12th, 2014 by admin

Når man har bestemt seg for å dra på festival, så er det et par ting man bør tenke over. Hvis man drar på større festivaler som Hove og Roskilde, der man sover i telt og ikke har noe form for «Trygg» soveplass, så er det utrolig viktig å pakke riktig. Man tar kanskje ikke med de dyreste solbrillene eller de helt nye DR Martens skoa. Det er omfattende sikkerhet på festivalen, men det er helt umulig for sikkerhetsvaktene og politiet å få med seg absolutt alt.

Det er alltid en del alkohol på slike festivaler. Ta alltid forhåndsregler og bruk sund fornuft. Narkotika er også til tide lett tilgjengelig, og reglene rundt dette er faktisk like strenge både innenfor festivalområde som på utsiden. På de største festivalene er det bankautomater tilgjengelig, så ikke ta med for mye kontanter. Alltid kjedelig å ble frastjålet lommeboka, men når man har flere tusen kroner i den så blir alt litt verre.

Det absolutt mest sentrale når man drar på festival er å ha en positiv innstilling og ha det gøy! 99% av de som kommer er der for å more seg med både nye og gamle venner, og dette er en perfekt plass å møte nye mennesker på.